Lajmet e fundit

Published On: 30 Tetor, 2020

Takim mes AKA-së, KSHC-së dhe Agjencia për Cilësi në Arsimin e Lartë në Maqedoninë e Veriut

Kryetari i Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC), Gazmend Luboteni dhe drejtori i Agjencisë së Kosovës për Akreditim, Naim Gashi, kanë pritur në takim z. Agim Rushiti, drejtor i Agjencisë për Cilësi në Arsimin e Lartë në Maqedoninë e Veriut dhe profesorin Mirvan Xhemajli. Gjatë takimit është biseduar për nxitjen e bashkëpunimit ndërshtetëror dhe shkëmbimin e përvojave në forcimin e kapaciteteve institucionale për ngritjen e cilësisë në arsimin e lartë.

Antare e plotë në:

Më Shumë Nga Lajmet e Fundit

KShC aprovoi Manualin e ri të akreditimit

2 Maj, 2024|

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KSHC) i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA) në mbledhjen jashtëzakonshme të mbajtur më 29.04.2024, e ka miratuar Rregulloren për Manualin e Akreditimit, i cili është në harmoni me standardet e [...]

AKA publikoi analizën tematike për akreditimin e programeve

8 Prill, 2024|

Agjencia Kosovës për Akreditim (AKA) në bashkëpunim me profesoreshën amerikane, Christine Austin, ka zhvilluar dokumentin “Analiza tematike e proceseve të përfshira në Akreditimin/Riakreditimin e Programeve të Studimit: Një shqyrtim i tri viteve të proceseve të akreditimit të [...]