Personeli i Agjencisë së Kosovës për Akreditim

NAIM GASHI
NAIM GASHIDrejtor i Përgjithshëm i AKA-së
SHKELZEN GËRXHALIU
SHKELZEN GËRXHALIUDepartamenti për Vlerësim dhe Monitorim
ILIRJANE ADEMAJ AHMETI
ILIRJANE ADEMAJ AHMETIZyrtare e Lartë për Monitorim dhe Vlerësim
ARIANIT KRASNIQI
ARIANIT KRASNIQI Zyrtar i Lartë për Vlerësim dhe Akreditim
LEONA KOVAÇI
LEONA KOVAÇIZyrtare e Lartë për Monitorim dhe Vlerësim
ALBANA BEGU
ALBANA BEGUZyrtare e lartë për Buxhet dhe Financa
BESIM JONUZAJ
BESIM JONUZAJZyrtar për Personel
KASTRIOT ILAZI
KASTRIOT ILAZIAdministrator i Databazës
SADIK BYTYQI
SADIK BYTYQIZyrtar i lartë Ligjor
MERITA RAMA - MULAKU
MERITA RAMA - MULAKUZyrtare e lartë për Financa dhe Buxhet
MILOT HASANGJEKAJZyrtarë i Lartë për Monitorim dhe Vlerësim
JONIDA BERISHA
JONIDA BERISHAINTERN
MIRLINDA GASHI - XHYLANI
MIRLINDA GASHI - XHYLANIINTERN
MERITA PLLANA
MERITA PLLANAINTERN