Lajmet e fundit

Published On: 31 Dhjetor, 2021

Agjencia e Kosovës për Akreditim ua uron Vitin e Ri 2022!

Ekipi i Agjencisë së Kosovës për Akreditim ua uron Vitin e Ri 2022 të gjithë qytetarëve të Kosovës, institucioneve vendore, partnerëve ndërkombëtarë, përfaqësuesve të shoqërisë civile dhe mediave.

Urime të përzemërta për këtë fundvit shkojnë për institucionet e arsimit të lartë në Republikën e Kosovës, studentët, komunitetin akademik, ekspertët vendorë dhe ndërkombëtarë me të cilët kemi bashkëpunuar gjatë gjithë vitit që po e lëmë pas.

Gëzuar!

Antare e plotë në:

Më Shumë Nga Lajmet e Fundit

AKA publikoi analizën tematike për akreditimin e programeve

8 Prill, 2024|

Agjencia Kosovës për Akreditim (AKA) në bashkëpunim me profesoreshën amerikane, Christine Austin, ka zhvilluar dokumentin “Analiza tematike e proceseve të përfshira në Akreditimin/Riakreditimin e Programeve të Studimit: Një shqyrtim i tri viteve të proceseve të akreditimit të [...]