Lajmet e fundit

Published On: 5 Prill, 2022

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) ka mbajtur mbledhjen e 97-të

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA) në mbledhjen e 97-të, të mbajtur më 05.04.2022, ka nisur procesin e shqyrtimit të raporteve të ekspertëve ndërkombëtarë të akreditimit në nivel të institucioneve dhe programeve studimore.

Në mbledhjen e sotme janë shqyrtuar disa kërkesa të institucioneve të arsimit të lartë.

KShC ka diskutuar edhe për procesin e rishikimit të standardeve në nivelin bachelor dhe master. Së shpejti pritet që një dokument i rishikuar të prezantohet për diskutim publik.

 

Antare e plotë në:

Më Shumë Nga Lajmet e Fundit

AKA publikoi analizën tematike për akreditimin e programeve

8 Prill, 2024|

Agjencia Kosovës për Akreditim (AKA) në bashkëpunim me profesoreshën amerikane, Christine Austin, ka zhvilluar dokumentin “Analiza tematike e proceseve të përfshira në Akreditimin/Riakreditimin e Programeve të Studimit: Një shqyrtim i tri viteve të proceseve të akreditimit të [...]