Lajmet e fundit

Published On: 28 Dhjetor, 2023

Këshilli Shtetëror i Cilësisë mbajti mbledhjen e 119-të

Më 21 dhjetor 2023, Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA) ka mbajtur mbledhjen e 119-të në të cilën ka shqyrtuar dhe ka vendosur për një pjesë të aplikacioneve për akreditim të programeve të studimit.

Për shkak të numrit të madh të aplikacioneve, një pjesë e tyre do të shqyrtohen në mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje, KSHC ka diskutuar për planin e aktiviteteve për vitin 2024 si dhe ka shqyrtuar kërkesat dhe ankesat e institucioneve të arsimit të lartë.

Antare e plotë në:

Më Shumë Nga Lajmet e Fundit