Lajmet e fundit

Published On: 17 Shtator, 2021

Nisi puna për digjitalizimin e përgjithshëm të proceseve në Agjencinë e Akreditimit

Në Agjencinë e Kosovës për Akreditim (AKA) nisi puna për krijimin e planit të fizibilitetit për digjitalizimin e përgjithshëm të proceseve në Agjenci. Me financimin nga Ambasada Amerikane ky projekt po përkrahet nga ekspertja amerikane dr. Trenia Walker. Këshilli Shtetëror i Cilësisë ka deleguar për të dhënë kontribut në këtë projekt, anëtaren e KShC-së dhe profesoreshën e shkencave kompjuterike dr. Krenare Pireva Nuçi, ndërsa koordinator i AKA-së në këtë projekt është z. Flamur Abazaj.

Me këtë projekt, AKA do të ketë në disponim planin e digjitalizimit të përgjithshëm të të gjitha proceseve, i cili pritet të jetësohet në praktikë në vitin 2022.

Antare e plotë në:

Më Shumë Nga Lajmet e Fundit

KShC aprovoi Manualin e ri të akreditimit

2 Maj, 2024|

Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KSHC) i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA) në mbledhjen jashtëzakonshme të mbajtur më 29.04.2024, e ka miratuar Rregulloren për Manualin e Akreditimit, i cili është në harmoni me standardet e [...]