Lajmet e fundit

Published On: 28 Qershor, 2021

Profesoresha Hasnije Ilazi u zgjodh kryetare e KSHC-së

Nën kryesimin e Ministres se Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC) i Republikës së Kosovës, ka vazhduar mbledhjen konstituive, ku është zgjedhur kryesia e re: profesoresha Hasnije Ilazi u zgjodh kryetare, ndërsa profesoresha Cassie Barnhardt nënkryetare.

Konform Udhëzimit Administrativ, mbledhja e parë konstituive udhëhiqet nga Ministrja e MASHTI-të. Këshilli Shtetëror i Cilësisë përbëhet prej 9 anëtarëve, 6 anëtarë vendorë dhe 3 anëtarë ndërkombëtarë.

Antare e plotë në:

Më Shumë Nga Lajmet e Fundit

AKA publikoi analizën tematike për akreditimin e programeve

8 Prill, 2024|

Agjencia Kosovës për Akreditim (AKA) në bashkëpunim me profesoreshën amerikane, Christine Austin, ka zhvilluar dokumentin “Analiza tematike e proceseve të përfshira në Akreditimin/Riakreditimin e Programeve të Studimit: Një shqyrtim i tri viteve të proceseve të akreditimit të [...]