Lajmet e fundit

Published On: 24 Dhjetor, 2023

Agjencia e Kosovës për Akreditim ju uron Krishtlindjen dhe Vitin e Ri!

Urojmë që 2024 të jetë vit i mbarë dhe i suksesshëm për të gjithë!

Me respekt,

AKA

Antare e plotë në:

Më Shumë Nga Lajmet e Fundit