info@appbit.es

About info@appbit.es

This author has not yet filled in any details.
So far info@appbit.es has created 13 blog entries.

HERAS Plus dhe AKA lansuan Manualin e Akreditimit për ekspertë ndërkombëtarë

2021-06-08T07:47:42+02:00

Agjencia e Akreditimit e Kosovës (AKA) dhe Projekti Arsimi i Lartë, Kërkimi dhe Shkencat e Zbatuara Plus prezantuan Udhëzimet për Akreditimin e Jashtëm të Institucioneve të Arsimit të Lartë dhe Programet e Studimit, një Manual Induksioni dhe Trajnimi i zhvilluar për të siguruar udhëzime të bazuara në praktikë për ekspertët ndërkombëtarë të vlerësimit të kryejë një vlerësim të jashtëm të Institucioneve të Arsimit të Lartë (IAL) në Kosovë në emër të Agjencisë së Akreditimit të Kosovës (AKA). Manuali është jetik pasi Agjencia do ta përdorë atë për t'u ofruar ekspertëve trajnim zyrtar në temat përkatëse të procesit të akreditimit dhe kuptimin [...]

HERAS Plus dhe AKA lansuan Manualin e Akreditimit për ekspertë ndërkombëtarë2021-06-08T07:47:42+02:00

Filloi procesi i akreditimit institucional për vitin 2021

2021-06-09T13:47:24+02:00

Filloi procesi i akreditimit institucional për vitin 2021. Në Universitetin e Gjilanit, Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) filloi sot procesin e akreditimit institucional për vitin 2021. Ky proces do të përfundojë në gjysmën e parë të muajit shkurt, për të vazhduar më pas procesin e akreditimit të programeve akademike. #KAA

Filloi procesi i akreditimit institucional për vitin 20212021-06-09T13:47:24+02:00

Prezantohet puna e suksesshme e AKA-së në kohë pandemie.

2021-06-11T12:21:21+02:00

Prezantohet puna e suksesshme e Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA) në kohë pandemie. Në numrin e dhjetorit të revistës së CEENQA, prezantohet puna e suksesshme e Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA) në kohë pandemie.

Prezantohet puna e suksesshme e AKA-së në kohë pandemie.2021-06-11T12:21:21+02:00
Go to Top