Lajmet e fundit

Published On: 10 Nëntor, 2023

Mbahet takimi i parë i Grupit punues për hartimin e akteve nënligjore të AKA-së

Më 8 nëntor 2023, u mbajt takimi i parë i Grupit punues për hartimin e akteve nënligjore që dalin nga Ligji për AKA-në. Ky grup punues përbëhet nga përfaqësues të Këshillit Shtetëror të Cilësisë i Agjencisë së Kosovës për Akreditim, Komisionit të Ankesave në AKA, si dhe përfaqësues nga MASHTI, Ministria e Financave, Instituti UPCO Cluster, Konferenca e Rektorëve dhe Shoqëria Civile.

Kryesuesja e grupit punues, njëherit kryetarja e KSHC-së, znj. Hasnije Ilazi njoftoi të pranishmit me planin e punës të këtij grupi i cili ka për qëllim zhvillimin e akteve nënligjore që dalin nga Ligji për AKA-në.

Anëtarët e grupit punues u dakorduan me planin e punës dhe shprehën përkushtimin e tyre dhe të institucioneve që përfaqësojnë për të kontribuuar në hartimin e akteve nënligjore që rregullojnë funksionimin e AKA-së.

Antare e plotë në:

Më Shumë Nga Lajmet e Fundit